Opširnije
o projektu

Svježe i domaće, direktno od proizvođača Hrani se zdravo – kupuj domaće!

Plodovisela.com je jedinstvena internet platforma na kojoj poljoprivredni proizvođači nude proizvode koji su iz njihove vlastite poljoprivredne proizvodnje i uzgoja i koja im mogućava lako povezivanje sa potencijalnim kupcima.

Putem platforme, poljoprivredni proizvođači iz cijele Republike Srpske dobijaju mogućnost besplatne promocije domaćih poljoprivrednih proizvoda.

Projekat podržava Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, a inicijativa je realizovana putem Programa razvoja konkurentnosti u ruralnim područjima RS (RCDP) koji se finansira sredstvima Međunarodnog fonda za razvoj poljoprivrede – IFAD. Vjerujući da za kvalitetne i provjerene proizvode uvijek postoji tržište, a da ono što nas izdvaja treba njegovati, pokrenuta je inicijativa za ovaj način podrške za sve one ljude, domaćine, koji njeguju svoje korijene, kulturu i tradiciju.

Ovaj digitalizovani način ponude proizvoda za porodična poljoprivredna gazdinstva u Republici Srpskoj predstavlja dragocjen kanal za promociju i prodaju domaćih proizvoda iz vlastite proizvodnje i uzgoja. Vanredna situacija uzrokovana pandemijom je još više ukazala na značaj online preduzetništva i potrebu da se poljoprivrednim domaćinstvima omogući korišćenje informacionih tehnologija za lakši plasman njihovih proizvoda. Platforma je besplatna za korišćenje svim poljoprivrednim proizvođačima koji žele da ponude svoje proizvode i svim kupcima koji traže i biraju domaće i provjereno.

Za sve one koji žele domaće, zdrave i pouzdane proizvode, vrijedne ruke poljoprivrednih proizvođača spremile su kvalitetne, svježe proizvode sa vlastitih njiva.

Ono što oni nude napravljeno je sa puno truda, ljubavi i pažnje. U ponudi je najraznovrsnije voće, povrće, meso, sirevi, mlijeko i mliječni proizvodi, jaja, med i niz drugih tradicionalnih domaćih prehrambenih proizvoda. Ovo je inicijativa da se domaćinstvima na selu pomogne da se spremno suoče sa svim izazovima na tržištu, a šira javnost upozna sa njihovom nevjerovatnom energijom, vrhunskim proizvodima, idejama i potencijalima.

Korišćenje platforme i pretraživanje proizvoda je jednostavno i lako. Zainteresovani kupci imaju jedinstven pregled proizvoda i proizvođača. Jednostavnim pretraživanjem željenih proizvoda i lokacija proizvođača na interaktivnoj karti Republike Srpske, kupci mogu direktno da kontaktiraju proizvođača i dogovore uslove narudžbe, dostave, preuzimanja i plaćanja za robu.

Upoznajte naše vrijedne domaćine i birajte domaće i zdravo!
Proizvodima koje nude, teško je odoljeti – jer domaće je najbolje!